وردپرس
پلاگین ها
23 مارس 2023
نبیلا آر.
6 دقیقه بخوانید
نحوه نصب افزونه های وردپرس
وردپرس به عنوان یکی از محبوب ترین سیستم های مدیریت محتوا (CMS)، انعطاف پذیری بالا و گزینه های سفارشی سازی متعددی را ارائه می دهد. این افزونه های متنوع وردپرس را ارائه می دهد که به شما امکان می دهد عملکرد وب سایت خود را تغییر دهید.
وردپرس دایرکتوری پلاگین خود را دارد که شامل افزونه های رایگان و پریمیوم می شود. این افزونه ها به شما امکان می دهند ویژگی های مختلفی را اضافه کنید، از فرم های تماس و خبرنامه های سفارشی گرفته تا کش وب سایت و امنیت وردپرس.
برخی از افزونه ها همچنین می توانند سایت وردپرس شما را تغییر دهند تا آن را به یک فروشگاه آنلاین کاربردی با افزونه WooCommerce یا یک پلت فرم آموزش الکترونیکی با افزونه های LMS تبدیل کنند. در واقع، شما حتی می توانید افزونه وردپرس خود را ایجاد کنید.
در این آموزش مراحل نصب افزونه های وردپرس را با سه روش مختلف به صورت مرحله به مرحله نشان خواهیم داد. در پایان این مقاله، نکاتی را نیز درج می کنیم که می توانید هنگام جستجوی افزونه های جدید وردپرس برای بهبود سایت خود، از آنها پیروی کنید.
چگونه پلاگین های وردپرس را از دایرکتوری پلاگین های رسمی نصب کنیم
نحوه نصب دستی افزونه های وردپرس
استفاده از FTP Client برای نصب افزونه های وردپرس
فعال کردن پلاگین های از پیش نصب شده در hPanel
هنگام انتخاب یک پلاگین چه چیزهایی را باید به خاطر بسپارید؟
به روز رسانی های منظم
اطمینان از اینکه برای کار مناسب است
یک پلاگین را در یک زمان نصب کنید
برای هر عملکرد فقط از یک پلاگین استفاده کنید
نحوه نصب پلاگین های وردپرس سوالات متداول
چگونه یک افزونه وردپرس را به صورت دستی نصب کنم؟
آیا می توانم افزونه ها را روی وردپرس رایگان نصب کنم؟
چگونه پلاگین های وردپرس را از دایرکتوری پلاگین های رسمی نصب کنیم
ساده ترین راه برای نصب افزونه های وردپرس، دسترسی به دایرکتوری رسمی افزونه ها از طریق ناحیه مدیریت وردپرس است. با این حال، این فهرست پلاگین وردپرس فقط به گزینه های افزونه رایگان محدود شده است.
وارد داشبورد وردپرس خود شوید و به Plugins -> Add New بروید. به جستجوی نام افزونه در نوار جستجو ادامه دهید. همچنین می توانید با کلیک بر روی برگه های ارائه شده در سمت چپ، افزونه های برجسته، محبوب یا توصیه شده را مرور کنید.
افزودن صفحه پلاگین در وردپرس
به عنوان مثال، اگر افزونه MonsterInsights را جستجو کنید، آن را به عنوان اولین نتیجه خواهید دید. برای شروع نصب افزونه، روی دکمه Install Now کلیک کنید.
منتظر بمانید تا فرآیند به پایان برسد و برای شروع استفاده از افزونه وردپرس، روی دکمه Activate کلیک کنید.
هنگامی که افزونه را فعال کردید، تنظیمات افزونه را با رفتن به Plugins -> Installed Plugins بررسی و پیکربندی کنید.
نحوه نصب دستی افزونه های وردپرس
راه دیگر برای نصب افزونه های وردپرس، آپلود دستی فایل های افزونه از طریق داشبورد وردپرس است.
این روش به شما امکان میدهد افزونهای را نصب کنید که ممکن است در دایرکتوری رسمی وردپرس نباشد اما به جای آن از دایرکتوریهای شخص ثالث مانند CodeCanyon و Codester در دسترس باشد.
قبل از شروع فرآیند نصب افزونه، ابتدا باید فایل ZIP افزونه را از منبع انتخابی خود دانلود کنید.
نکته تخصصی
اگر به دنبال افزونه ها هستید، مطمئن شوید که آنها را از یک منبع قابل اعتماد دانلود می کنید. افزونههای سایتهای غیرقابل اعتماد ممکن است حاوی بدافزار یا ویروسهای مخفی باشند.
ویرایشگر
Egidijus N.
رئیس امنیت سایبری
در مرحله بعد، به قسمت مدیریت وردپرس خود دسترسی پیدا کنید و روی افزونه ها -> افزودن جدید کلیک کنید. سپس، دکمه آپلود افزونه را در سمت چپ بالای صفحه پیدا کنید.
تصویری که نشان میدهد دکمه «آپلود آپلود» در کجا قرار دارد
فایل ZIP افزونه را از رایانه خود که می خواهید آپلود کنید انتخاب کنید، سپس روی Install Now کلیک کنید.
تصویری که نشان میدهد دکمه «اکنون نصب کنید» در کجا قرار دارد
منتظر بمانید تا نصب افزونه تمام شود و Activate Plugin را فشار دهید.
اسکرین شات نحوه فعال سازی افزونه را نشان می دهد
استفاده از FTP Client برای نصب افزونه های وردپرس
چندین افزونه پریمیوم و سفارشی وردپرس وجود دارد که شما را ملزم به نصب دستی آنها با استفاده از یک سرویس گیرنده FTP می کند. برای یک مبتدی، این فرآیند ممکن است کمی پیچیده تر باشد زیرا ابتدا باید نحوه پیکربندی یک کلاینت FTP را یاد بگیرید.
نگران نباشید - راهنمای زیر شما را به صورت مرحله به مرحله از طریق این فرآیند راهنمایی می کند. تنها کاری که باید انجام دهید این است که به سادگی مراحل را دنبال کنید.
ابتدا فایل ZIP افزونه را استخراج کرده و در پوشه ای در رایانه خود ذخیره کنید. به خاطر داشته باشید که پوشه فایل افزونه استخراج شده همان پوشه ای است که باید از طریق سرویس گیرنده FTP آپلود کنید.
سپس وب سایت خود را به سرور FTP متصل کنید. برای انجام این کار، جزئیات FTP را از ارائه دهنده هاست خود پیدا کنید.
برای کاربران هاستینگر، به سادگی وارد hPanel خود شوید و داشبورد حساب میزبانی خود را باز کنید. سپس به منوی نوار کناری → فایل ها → حساب های FTP بروید.
- ۰۲/۰۲/۱۹